YATIRIM METODLARI

Betpark.com’da yer alan para yatırma & çekme yöntemleri aşağıda belirtilmektedir.

BANKA TRANSFERİ

Banka havalesi yöntemi ile gün içerisinde dilediğiniz kadar tutarı hızlı bir şekilde yatırıp yine aynı yöntem ile çekebilirsiniz. Banka havalesi ile işlem yapmak için lütfen Canlı Yardım’dan bilgi alınız.


Süre: Maksimum 1-5 dk  Ücret: Ücretsiz  Minimum Yatırım: 250 TL
Minimum Çekim: 100 TL


CEPBANK

En kolay ve en güvenli yöntemlerinden biri olan CepBank ile yatırmalarım yapabilirsiniz. İşlemi gerçekleştirmeniz için aracı olarak bir yakınınızı kullanmanız gerekmektedir. Sitemizde Finansbank-Vakıfbank-Ziraat Bankası-Enpara-Kuveytturk-ING bank-Yapı Kredi Bankası-İş Bankası-Garanti Bankası- Denizbank-Akbank ve Şekerbank cepbank işlemleri kabul edilmektedir.


Süre: Maksimum 30 dk  Ücret: Havale işlem Ücreti  Minimum: 20 TL



QR KOD

Bankacılık uygulamanızda bulunan “QR kod ile para çekme” seçeneğini kullanarak sitemize yatırımda bulunabilirsiniz. Sitemizde QR yöntemi için bir çok seçenek bulunmaktadır. TeamViewer aracılığı ve konum değiştirme programı ile de yapılan bu yöntem en çok tercih edilen yöntemlerden biridir. Sitemizde bulunan QR yöntemleri JET QR- Envoy QR ve Betpark QR dır


Süre: Maksimum 15 dk  Ücret: Ücretsiz  Minimum: 20 TL / 50 TL


HAVUZ HAVALE YÖNTEMİ

Bir havuz sistemine benzer bir şekilde çalışan havale yatırım-çekim yöntemi siz değerli üyelerimize Betpark tarafından bir demet halinde sunulmaktadır. Mevcut kullanılabilecek yatırım çekim yöntemlerini sayacak olursak Anında Havale – Maksi Havale – Paygiga – Rocketpay ve Jet Havale şeklindedir. 7/24 aktif ve çok kullanılan güvenli bir yöntemdir.


Süre: Maksimum 5 dk  Ücret: Ücretsiz  Minimum Yatırım: 100 TL
Minimum Çekim: 100 TL


Kredi Kartı-Banka Kartı

İnternet üzerinden alışverişe açık Kredi Kartınız ya da Banka Kartınız ile tamamen güvenli bir şekilde 3D Secure yöntemi de kullanılarak Betpark’a 7/24 yatırım yapabilirsiniz.


Süre: 1-15 dk  Ücret: Ücretsiz  Minimum: 50 TL


MOBIL ÖDEME

Faturalı-Faturasız hattınız ile ya da kredi kartınız ile Mobil operatorunuzun size sundugu yontemler ile Betpark’a 7/24 mobil ödeme ile yatirim yapabilirsiniz. Mobil Ödeme ile yatırım yapan kullanıcılar yatırım tutarlarının maksimum 30 katını çekebilirler.


Süre: 1-30dk  Ücret: Operator işlem ücreti  Minimum: 5 TL/10 TL


PAPARA

Papara Sanal Cüzdan hesabı açarak ve içerisine Paparanın size sunduğu yatırım yontemleri ile para yükledikten sonra sitemize papara hesabınız üzerinden güvenli bir şekilde para transferi sağlayabilirsiniz. Aynı zamanda çekim de yapabilirsiniz.


Süre: 1-5 dk  Ücret: Ücretsiz  Minimum Yatırım: 50 TL
Minimum Çekim: 100 TL


CMT CÜZDAN

CMT cüzdan hesabı açarak CMT nin sizlere sunduğu yatırım yontemleri ile CMT cüzdan hesabınıza para yükleyebilirsiniz Ardından CMT cüzdanınızdaki bakiye ile sitemize 7/24 kesintisiz ve güvenli bir şekilde yatırım yapabilirsiniz. Aynı zamanda çekim işlemi de gerçekleştirebilirsiniz


Süre: Maksimum 15 dk  Ücret: İşlem Başına 1 TL  Minimum Yatırım: 5 TL
Minimum Çekim: 100 TL


JETON

Jeton Cüzdan ile 7/24 kesintisiz ve güvenli bir şekilde Sanal cüzdanınız aracılığı ile sitemize yatırımda bulunabilirsiniz.


Süre: Maksimum 10 dk  Ücret: Ücretsiz  Minimum: 50 TL


NEROPAY

Neropay sanal cüzdan sitemize yatırım sağlayabileceğiniz diğer cüzdanlara benzeyen bir sanal cüzdandır. Bu cüzdan ile de 7/24 kesintisiz ve güvenli bir şekilde sitemize yatırımda bulunabilirsiniz.


Süre: Maksimum 10 dk  Ücret: Ücretsiz  Minimum: 20 TL


ASTROPAY

Astropay kartınızın ödemesini banka hesabınızı ya da kredi kartınızı kullanarak yapabilirsiniz. Astropay tamamen ücretsiz ve anında ödeme yöntemi sunan güvenli bir online yatırım aracıdır.


Süre: Anında  Ücret:Ücretsiz  Minimum: 10 TL

betpark giriş