Betpark’ta Hesabınıza Güven ile Girin!

Google Authenticator’ı aktifleştirmek için aşağıdaki adımları takip ediniz ve güven ile uygulayınız.

  1. Apple Store ya da Android Market den Google Authenticator uygulamasını indirin.
  2. Doğrulama yöntemi olarak GA yapılması için talebinizi oluşturun.
  3. Bu talep sonrasında sisteme üye olduğunuz mail adresine Google tarafından bir link gönderilecektir.
  4. Gönderilen linki açtığınızda karşınıza bir QR code çıkacaktır.
  5. Telefonunuza indirdiğiniz GA uygulamasını açarak resimde gösterilen Begin Setup düğmesine tıkladıktan sonra gelen ekranda az önce açtığınız linkteki QR kodunu okutunuz.
  6. Sisteme giriş esnasında, kullanıcı adı ve şifre kontrolü sonrasında sizden Google Authenticator kodu istenecektir.
  7. Gelen ekrana, Google Authenticator uygulaması tarafından oluşturulan kodu girerek sisteme güven girişinizi tamamlayabilirsiniz.

Google Authenticator, her 30 saniyede bir 6 haneli geçici kodlar üreten bir uygulamadır. Üye girişi gerektiren platformlarda iki aşamalı doğrulama aracı olarak kullanılmaktadır. Akıllı telefonunuza kuracağınız herhangi bir kod üretme uygulaması, üye olduğunuz platformda, sizin hesabınız için özel olarak üretilmiş kod ile eşleşir. Bu uygulamalar, üye olduğunuz platform tarafından doğrulanabilen geçici kodlar üretir. Bu kodlar sınırlı sürede geçerlidir ve tek kullanımlıdır. Üretilen kod, bir kere kullanıldıktan ya da süresi dolduktan sonra tekrar kullanılamaz. Hesabınızın güven sorunu ortadan kalkar. Bu sayede, üye olduğunuz platform ile aranızda ek bir güvenlik katmanı oluşur.
Geçici ve tek kullanımlık kodlar üreten Google Authenticator uygulamasına alternatif olarak Lastpass Authenticator, Authy veya Microsoft Authenticator uygulamalarını kullanabilirsiniz. Bu uygulamalar temelde aynı işleve sahiptir ve güven vardır ancak Google Authenticator’dan farklı olarak yedekleme, uygulama açılış şifresi, parmak izi ya da yüz tanıma ile giriş gibi ek özellikler sunarlar.

betpark giriş

Check Also

Betpark %20 Payfix Bonusu

Betpark’ta %20 ÇEVRİMSİZ PAYFIX BONUSU – %50 FREESPIN Bu promosyondan faydalanabilmeniz için yatırımınızın PAYFIX ile …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir